dinsdag 30 april 2013

QUEENSDAY-THE OUTFITDit is de outfit die ik ga dragen vandaag @ Koninginnedag. Het weer is toch wel veelbelovend.. Het zou hier in het zuiden toch wel een aangename temperatuur zijn. Niet zo warm als ik had gehoopt, maar ach, dat weet je hier in ons Nederland. 

Het jasje dat ik ga dragen is van de H&M en dat is ook het neon blousje. De ketting is van www.stylingtoday.nl. De jeans die ik draag is van Freesoul, maar die heb ik al een hele tijd in mijn bezit, dus ik verwacht niet dat die nog in de verkoop is. 
Let vooral ook niet op de slofjes die ik draag, die worden verruild voor enkellaarsjes;)

Ik wens iedereen die het gaat vieren, een hele fijne Koninginnedag en veel plezier!This is going to be the outfit I'm wearing today @ Queensday. The weather is promising.. It should be a nice temperature, unfortunately it's not as warm as I'd hoped for, but that's ok:) That's the thing about the weather in Holland, you can never count on it, it's always different.

The jacket I'm wearing today is from H&M, so is the neon blouse. The necklace is from www.stylingtoday.nl. The blue jeans is from Freesoul, and I have these jeans quite a long time, so I'm not sure if they sell these anymore.
Don't pay attention to the slippers I'm wearing, these are soon to be exchanged by ankleboots;)

I wish everyone who's going to celebrate a lovely Queensday!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo