zondag 21 april 2013

AMBIKA PAIRINGSHier zie je de outfit die ik droeg tijdens het team spirit uitje vorige week. Dat zijn de bovenste 2 afbeeldingen. Het jasje en de top wat ik daar draag zijn van Ambika. Deze en een vergelijkbare top zijn ook verkrijgbaar op www.stylingtoday.nl! De jeans is van H&M van vorig jaar en de enkellaarsjes heb ik ook al een paar jaar en zijn geloof ik van Invito. 
Het jasje op de onderste 2 foto's vind ik ook helemaal geweldig en is ook van het merk Ambika. Ik draag er dezelfde top, jeans en schoenen bij als op de andere foto's.

De vergelijkbare top ziet er eigenlijk zo uit: 

Dus.. Neem snel een kijkje op onze webshop! Er zijn nog veel meer nieuwe items!
Sommige ervan zul je ook terugzien op mijn blog!
Happy sunday!


Here you see the outfit I wore on our team spirit outing last week. Those are the top 2 pictures. The jacket and the top I'm wearing, are from Ambika. These and a comparable top are available at www.stylingtoday.nl! The jeans are from H&M last year and the ankleboots are also from a few years ago and I believe I bought them at Invito.
The jacket on the bottom 2 pictures I'm really in love with. This is also from Ambika. And I'm wearing the same top and jeans and shoes.

The comparable top looks like the top you see in the last picture.

So.. Take a look at our webshop! There are far more new items!
Some of them you will see on my blog soon!
Happy sunday!

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo