ABOUT ME...
Ik ben dus Jessie, hartstikke leuk dat je mijn blog bezoekt! En zoals je waarschijnlijk al in mijn profiel gelezen hebt, ben ik
25 jaar oud en mijn beroep is hairstyliste en visagiste.
Dit is niet alleen mijn werk maar ook een passie.Ik ben namelijk mede-eigenaresse van een kapsalon in Horst. Kapsalon Anja & Loek. Ook wordt ik vaker gevraagd om visagie te doen bij workshops of teamuitjes. Om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van het vak, volg ik veel cursussen en trainingen.

Daarnaast schrijf ik heel graag en ben ik altijd op zoek naar nieuwe haar- en beautyproducten.  Ook vind ik het erg leuk om andere sites en blogs en ook bladen te volgen die over dit onderwerp en over fashion gaan.


Nu zie je heel vaak dat er in blogs veel geschreven wordt over dure merken die wij fashionista's met een gewoon inkomen waarschijnlijk niet kunnen betalen. ( misschien na 2 jaar sparen:S).
Dit is jammer, want er zijn zoveel leuke items te shoppen die ook fashion en betaalbaar zijn, zodat iedereen zich mooi kan voelen en er leuk uit kan zien!


Sinds dinsdag 7 Februari 2012 ben ik begonnen met mijn eigen blog, dus alles is nog nieuw en in de beginfase. Ik ben ervan overtuigd dat het alleen maar kan groeien en hoop dat er veel lezeressen zijn die mijn passie met mij kunnen delen.


 In mijn blog verwijs ik ook vaak naar mijn webshop www.stylingtoday.nl.
Hier vind je allerlei kleding, sieraden, tassen, beautyproducten en een aantal haarproducten voor een leuke prijs!


Alle beautyproducten zijn van een professioneel merk genaamd Karaja. Hier werken wij zelf in de salon mee en het wordt ook vaak bij fashionshows gebruikt.
Karaja is afkomstig uit Italië en bevat hoogwaardige ingrediënten. En, het is niet op dieren getest wat natuurlijk een erg pluspunt is!


Ook alle fashionitems zijn voornamelijk franse en italiaanse merken die natuurlijk staan voor kwaltiteit;)Zodra er nieuwe items geshopt zijn, zal ik ze laten zien in mijn blog en kunnen jullie het volgen!


Ik wens jullie veel leesplezier en hoop nog lang te kunnen voorzien in jullie interesse naar hair, beauty & fashion!

Groetjes xoxo Jessie.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo