zaterdag 11 mei 2013

LIKED, SHARED & WON!


Hey! Ik heb leuk bericht vandaag! Ik heb namelijk meegedaan met een like, share & win actie op Facebook. En... Ik heb gewonnen! YAY!
De prijs is die 2 armbandjes die ik om heb. Ze zijn van het merk Chicks from Heaven en de winactie was van sieradenwinkel Beau Belle in Horst.
Ook heb ik daar het superschattige ringetje gekocht wat ik op de foto om heb. Deze is van het merk Heart to Get. En ik ben van plan om meerdere ringetjes hiervan te sparen en te combineren voor een leuk boho effect:)  
Ik ben er heel blij mee, want ik win namelijk nooit wat met dit soort winactie's en ik doe altijd mee.
Ach, soms moet je een beetje geluk hebben.

ps. Sorry voor de enorme uitgroei van mijn nagels, maandag moet ik weer naar BeautYou by Mout. Ze groeien ook zo snel!Hey! I've got a fun message today! I've participated a like, share & win contest on Facebook. And... I won! YAY!
The price were the 2 bracelets I'm wearing on the photo. They're from the brand Chicks from Heaven and the contest was from jewelry store Beau Belle in Horst.
Also I bought the supercute ring I'm wearing in the same store. This is from the brand Heart to Get. And I plan to buy more of these to combine them for a cute boho effect:)
I'm really pleased with the bracelets, cause I  never win with these kinds of contests and I always participate.
Oh well, sometimes you have to be lucky.

ps. sorry for the enormous regrowth of my nails, monday I'm going to BeautYou by Mout. They grow so fast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo