woensdag 11 juli 2012

LET IT RAIN

Nooit meer een bad hair day door een regenbui.
Je weet hoe het gaat in ons kikkerlandje, als je denkt dat het eindelijk zomer is, heb je nóg alleen maar regenachtige dagen. Zodra je supergestyled naar buiten gaat zie je er al snel uit als een verzopen kater, ook al heb je een paraplu bij de hand. Door de wind heeft dat vaak nog geen zin. 
Om een druipend en modelloos kapsel te voorkomen staan hieronder de meest regenbestendige kapsels.  Met deze tips en kapsels is een bad hair day verleden tijd.

De regenbestendige kapsels van Herrera, Yves Saint Laurent, Ashish en Burberry.
Knot
Hoe minder haar in je gezicht, hoe minder kans dat het slap gaat hangen, krullen of pluizen. Met een strakke knot op je achterhoofd kun je dit voorkomen. Vind je een gewone knot te saai? Versier je knot met een haircuff of strik.
Hoofddeksel
Heb jij het liefst je haar los, zelfs als het regent? Voorkom een pluizenbol met een leuk hoedje of trendy pet. Zorg dat je je losse lokken goed inspuit met haarlak voordat je naar buiten gaat. Zo blijft je losse coupe langer mooi.

De regenbestendige kapsels van Louis Vuitton, Marc Jacobs, Balmain en Guy Laroche
Haarband
Ook een haarband of sjaal werkt goed tegen een verregend kapsel. Maak een rommelige staart of knot en schuif je haarband losjes over je hoofd. Kies een haarband met kleine tandjes aan de binnenkant, daarmee kun je pluizend haar strak trekken.
Wetlook
Wat is een beter anti-regenkapsel dan de wetlook? Door dit met gel naar achter gekamde kapsel lijkt het alsof je door de regen bent gefietst maar zònder het ontplofte bijeffect. Bovendien is deze wetlook een van de meest trendy kapsels voor zomer 2012.

Bron: Styletoday.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo