woensdag 30 mei 2012

GREAT LENGTHS TOMORROW'S LOOK "12
Great Lengths haarstrengen zijn een prachtige manier om je haar te verlengen, volume te geven, kleuraccenten aan te brengen of om je kapsel een andere twist te geven. Er zijn meer dan 50 natuurlijke kleurnuances, dus geschikt voor iedere haarkleur. Omdat het écht haar is, is het natuurlijk ook mogelijk om de haarstrengen in de exacte kleur te verven.

Great Lengths haarstrengen zijn voor bijna iedereen mogelijk. Mits het haar natuurlijk wel in een goede conditie is. Dit wil zeggen dat als je haarextensions gaat plaatsen in haar wat extréém poreus is of als je veel haaruitval hebt of medicijnen gebruikt die haaruitval kunnen veroorzaken het niet verstandig is om Great Lengths of andere hairextensions te plaatsen. Als je zelf haaruitval hebt, is het natuurlijk logisch dat het plukje waar de Great Lengths aan vast zitten, sneller dunner wordt en het sneller eruit kan gaan.
Great Lengths staat voor kwaliteit en wil alleen dat het je haar en jou mooier maakt en dit dus ook goed kan doen dmv het op gezond haar te plaatsen. Als je Great Lengths laat zetten, zul je ook zien dat je haar mooier valt en je er minder werk mee hebt het er goed uit te laten zien.

Zoals je in de bovenstaande foto's ziet, zie je ook dat je het perfect kunt gebruiken om kleurnuances aan te brengen. Ook in kort haar! En er zijn zelfs Great Lenghts haarstrengen met een ombré effect, in verschillende tinten. Dit betekent dat je je haar een totaal andere look en kleur kunt geven zonder het te verven! Je haar blijft dus hartstikke gezond en de kleur blijft langer houdbaar.


Ben je door dit artikel nieuwsgierig geworden naar Great Lengths? Kom dan langs of vraag vrijblijvend advies speciaal voor jou bij Kapsalon Anja & Loek.

100 % natuurhaar uit India

Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar-strengen mogelijk. Daarom gebruikt Great Lengths uitsluitend onbehandeld en uitstekend verzorgd natuurlijk haar – met een intacte schubbenlaag.

Europees haar is doorgaans in geringe hoeveelheden beschikbaar. Bovendien is het vaak reeds chemisch behandeld en daarom niet voor hoogwaardige extensions geschikt.

Afrikaans of Chinees haar strookt niet met de structuur van Europees haar.

Indiaas haar biedt de optimale oplossing. Gezien dezelfde genetische afkomst komt het met de basisstructuur van het Europeese haar het meest overeen. En gelukkig wordt het door de Indiase vrouwen bij huwelijksrituelen geofferd! Het tot vlecht gebonden haar wordt afgeknipt en heeft hierdoor een kerngezonde en perfecte, in één richting lopende, schubbenlaag. En daarmee is het in deze vorm optimaal geschikt voor de verwerking van natuurhaar-strengen.

Alleen natuurhaar-strengen van deze allerhoogste kwaliteit worden voor haarverlengingen en haaraanvullingen van Great Lengths gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo