zondag 15 april 2012

CELEB HAIR TRENDS SS12


Katy Perry heeft een trend gezet met haar pastelroze haar, die ook in kleding en accesoires is terug te zien.. Je kunt deze kleur bereiken met pastelhighlights dmv Blond Me kleuring van Schwarzkopf. Hiervan hebben we namelijk mooie rozé en peachytinten, maar ook bijvoorbeeld lila of ice.. Erg mooi in lichtblond haar. Wil je een langhoudender resultaat, dan kun je ook kiezen voor Great Lengths tomorrow's look strengen. Hiermee krijg je een prachtig kleureffect wat nog langer blijft zitten... Deze zijn verkrijgbaar bij kapsalon Anja & Loek. Vraag ernaar voor meer advies!

Elizabeth Olsen laat zien dat de schuine vlecht nog steeds heel populair is in celebland.. Sinds Sienna Miller in 2007 met een haarbandvlecht de rode loper betrad is de vlecht niet weg te slaan van de catwalk en de straat. De vlecht is af van haar oubollige imago en in een nieuw jasje gestoken. Van vissengraatvlecht en microvlecht tot invlecht en lange zijvlecht. Makkelijk, casual, maar toch chic! Een vereiste is wel dat je het niet al te netjes en strak moet doen, maar een beetje nonchelant. Ook kun je zoals je hierboven ziet een aantal plukken aan de kant waar je geen vlecht hebt, los laten hangen. Succes!
Zoals Lauren Conrad laat zien, is de paardenstaart ook nog steeds heel mooi te dragen. Afgelopen Fashion Weeks paradeerden modellen met de meest uiteenlopende paardenstaarten over de catwalk. Van laag met losse plukken tot hoog en strak met een getoupeerde staart zoals we zien bij Lauren Conrad. Bij een mooie slag zoals bij Lauren is het heel sophisticated. Wil je het wat stoerder? Dan kun je het steil dragen en bijvoorbeeld aan de voorkant een pony of een lok dragen. Tip: draai een pluk eigen haar om je elastiek heen en zet het vast met een schuifspeldjel. Of doe een hairclip om het elastiekje.


Shenea Grimes heeft hier een mooi voorbeeld van Ombré hair. Dit blijft ook nog deze zomer heel populair. Het lijkt op een enorme uitgroei, maar niets is minder waar. Ombré hair is de benaming voor een kapsel in een lichte haarkleur met een donkere uitgroei. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat het geheel er chique uitziet. Het heeft een nonchelante look en je hoeft het niet om de 5 weken bij te werken;). Wel vereist het een professionele aanpak om dit resultaat te bereiken, wil je niet echt met een rand lopen.. Shenea gaat voor Ombre Hair 2.0, een kapsel waarbij de uitgroei ‘groter’ is dan de originele haarkleur.


Je kunt advies vragen bij je kapper, maar ook flowstrengen van Great Lengths laten zetten, die al een ombré effect in het haar verwerkt hebben. Deze zijn verkrijgbaar bij kapsalon Anja & Loek.. Vraag ernaar voor meer advies!2 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie trends!
    Ik zou zelf ook graag het 'ombré effect' in mijn haar verwerkt willen hebben! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja leuk hè.. Ziet er ook lekker zomers uit..

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mijn blog geweest bent!
xoxo